• бул. „Пейо К. Яворов“ 18, София
  • 087 836 8606
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Категории

"Изкуството на личния стил и модата" - лектор Фани Албайрак

"Изкуството на личния стил и модата" - лектор Фани Албайрак

Център по себепознание " ОРФЕЙ" има удоволствието да ви представи интересна нова тематика, която стартираме през месец март!

В поредица обучения по личен стил започваме с темата
" Модните трендове в официалните и коктейлните тоалети", с лектор ФАНИ АЛБАЙРАК.

На предстоящата лекция, се предвижда и включена в цената индивидуална консултация по темата с абитуриенти и бъдещи младоженци!

Като дългогодишен моден редактор и стилист към редица телевизии, модни и сватбени издания, Фани Албайрак / понастоящем моден редактор на списание "СВАТБА"/, може да ви предложи интересно поднесена информация за модни трендове и стайлинг, визуализирана с мултимедия, в рамките на около час.

Фани Албайрак е завършила специалност МОДЕН ДИЗАЙН в НБУ. Дипломиран преподавател е и по изобразително изкуство, с няколкогодишна преподавателска практика. През последните 15 години е работила за издания, като "МОДА", "GLAMOUR", " HELLO", "PRIMETIME", " YAHTING", " TopGear", "JOY", "OK", за "S Media team " и "Attica Eva Media Group ", като моден редактор на модни и лайфстайл издания, които през годините имаха постоянна аудитория и се радваха на огромен интерес. А за слушателите на БНТ в най- рейтинговото следобедно предаване, имаше рубрика за мода и арт тематика. Тя има дългогодишен опит и в организационната работа на множество ревюта и сватбени тържества. Консултира всеки сезон множество абитуриенти, булки и младоженци в България и Турция. Персонален моден консултант е и на редица публични личности.


В настоящата тематика можете да разберете кои са трендовете и антитрендовете в предстоящите сезони, как да стуктурирате своята цялостна визия спрямо индивидуалните ви пропорции и типаж, както и нещо повече за ролята на аксесоарите и грима.

В цената от 50 лв. за цялата лекция, в комфорта на една прекрасна зала е включена възожност да се консултирате лично за стайлинга ви, тематиката и организацията на вашето събитие в същия или в друг ден, лично за стайлинга ви и тематиката на вашето събитие в същия или в друг ден.

Център по себепознание " ОРФЕЙ" предлага възможности за организиране на празнични коктейли за абитуриентски балове и други събития.

Информация за събитието

Дата на събитието 17.03.2023 19:00 ч.
Крайна дата на събитието 17.03.2023 21:00 ч.
Начална дата на регистрацията 01.03.2023
Капацитет Неограничен
Регистриран 0
Ограничена дата 17.03.2023 19:00 ч.
Индивидуална цена 50.00лв.
Местоположение Зала “Орфей”
Вече не приемаме регистрация за това събитие

Карта на местоположението