• бул. „Пейо К. Яворов“ 18, София
  • 087 836 8606
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Календар

"Игра на неслучайности" - настолна игра за себепознание

Игра на Неслучайности – настолна игра за личностно развитие

Център по себепознание „ОРФЕЙ“ Ви кани на едно събитие, където чрез метода на настолната игра, можете да се срещнете със себе си и да се свържете с играчите като душа с душа за да познаете потенциалите и даровете, който лежат във всеки от нас.

„Игра на Неслучайности“ е създадена от фондация „Заедност СЕГА“ и е забавна българска настолна игра, която подкрепя всеки да опознае по-дълбоко себе си - процес на СЕБЕОТКРИВАНЕ чрез вътрешния ПътеВодител. А Пътят... той е изпълнен с неслучайни предизвикателства, ОСЪЗНАВАНИЯ, но и с много прегръдки, смях, защо не и ИГРА...

Приключението преминава през три кръга: „ОГЛЕДАЛОТО“, „ПЪТЯТ“ и „ЖИВОТЪТ“. Всеки от тях ни среща с различни предизвикателства и уроци.

ОГЛЕДАЛОТО – първи кръг

Тук се оглеждаме в дълбочина в света, в който живеем – изчистваме бариерите, които спират реализирането на висшия ни потенциал. Чрез картите на “Неслучайности”, които си теглим се оглеждаме в модели, страхове, илюзии, техните проявления и причини.

В първи кръг се преминава през петте сектора на себепознанието.

• СЕКТОР МЕЧ: ВЪТРЕШНИЯТ СВЯТ- показва това, срещу което „воювам“ на вътрешно ниво – нашите модели, страхове, илюзии, травми.
• СЕКТОР ЧАША: ПРОЯВЛЕНИЯТА ВЪВ ВЪНШНИЯ СВЯТ - посочва как и къде се проявява това, срещу което воюваме от сектор „Меч“
• СЕКТОР КНИГА: ПРИЧИНИТЕ - посочва уроците, които учим, както и причините да преживяваме нещата от предходните два сектора
• СЕКТОР СВЕЩ: ПРОМЯНАТА - разкрива какви са подходящите начини за трансформиране на това, срещу което се съпротивляваме.
• СЕКТОР ЖЕЗЪЛ: СИЛАТА - показва източника на нашата лична сила. Начините, по които се сдобиваме с енергия и вдъхновение.
ЗАПИШИ СЕ ЗА ИГРА!

Можете да се запишете предварително за игра на кръг “ОГЛЕДАЛОТО” на посочените по-долу координати. Играта протича в групи от 5 до 7 души и е важно да знаем броя на участниците за да осигурим необходимия брой фасилитатори. Играта е подходяща за семейства, приятели, за сплотяване на работен екип, като инструмен за психолози и най-вече за забавление.

зала "Аполон" и зала "Дионис"

Координати за записване:
email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
тел. 0878 36 86 06
Времетраене: 3-4 часа
Дата: 18, 19 ноември, от 15:00 ч.

Информация за събитието

Дата на събитието 18.11.2023 15:00 ч.
Крайна дата на събитието 18.11.2023 18:00 ч.
Начална дата на регистрацията 01.10.2023
Капацитет Неограничен
Регистриран 0
Ограничена дата 18.11.2023 18:00 ч.
Индивидуална цена 20.00лв.
Вече не приемаме регистрация за това събитие